Contacteer ons

Heeft u een specifieke vraag die niet middels onze specifieke formulieren kan gesteld worden?

Neem dan contact met ons op via ons gewoon contactformulier.

NAAR HET CONTACTFORMULIER
Ontvang een niet bindende offerte

Wij doen u graag een persoonlijk, niet-bindend aanbod. Vertel ons uw wensen zo precies mogelijk. We hebben de volgende informatie nodig:

Uw e-mail adres en een telefoonnummer voor eventuele vragen

De afreisdatum, de verblijfsduur, de gewenste regio,

Het aantal opvarenden en eventuele speciale verzoeken.

NAAR HET OFFERTE AANVRAAG FORMULIER

Gegevensbescherming

Als u ons een aanvraag stuurt via het contactformulier, worden uw gegevens uit het aanvraagformulier, inclusief de contactgegevens die u daar opgeeft, door ons opgeslagen ten behoeve van de verwerking van de aanvraag en in het geval van vervolgvragen. Wij geven deze gegevens niet door zonder uw toestemming.

De verwerking van de in het contactformulier ingevulde gegevens is dus uitsluitend gebaseerd op uw toestemming. U kunt deze toestemming te allen tijde intrekken. Voor dit doel volstaat een informele kennisgeving per e-mail aan ons. De rechtsgeldigheid van de gegevensverwerkingsprocedures die tot aan de herroeping worden uitgevoerd, blijft door de herroeping onaangetast.

De door u in het contactformulier ingevulde gegevens blijven bij ons totdat u ons verzoekt deze te verwijderen, uw toestemming voor opslag te herroepen of het doel waarvoor de gegevens zijn opgeslagen niet meer van toepassing is. Dwingende wettelijke bepalingen - met name bewaartermijnen - blijven gehandhaafd.

Door het indienen van een formulier gaat u ermee akkoord dat de door u ingevoerde gegevens kunnen worden opgeslagen of verwerkt met het oog op de verwerking van uw aanvraag.

Onze volledige verklaring inzake gegevensbescherming vindt u middels een link in de voetbalk.

RiverYachts vakantieboot charter

Nieuwendorpe 41

B9900   EEKLO

 

Reisvoorbereiding / Video's