Wettelijke informatie | Privacy beleid

 

De inhoud van deze website wordt met de grootste zorg uitgevoerd. Desondanks voorgaande bestaat de kans dat er zich buiten onze wil om fouten kunnen voordoen in het actuele aanbod of de omschrijving van het aanbod. Mochten er zich fouten voordoen dan herstellen wij deze onmiddellijk. Als u fouten of onjuistheden registreert aarzel dan niet ons hierop te wijzen. In elke geval zijn we beperkt aansprakelijk voor de gegevens medegedeeld do deze website. 

Om gebruik te maken RiverYachts.be moet u cookies en pop-ups aan zetten.

RIVERYACHTS garandeert niet dat de diensten verleend zullen worden wanneer de dienstverlener niet in staat is adequate service te verlenen. In dit geval kan RIVERYACHTS niet verantwoordelijk worden gesteld voor het falen van die prestaties, de beschikbaarheid of gebruik, de tekortkomingen die voortvloeien uit de site RiverYachts.be door onjuiste hardware, problemen ondervonden door de Internet Service Provider of blokkeringen in het Internet-netwerk of een andere reden buiten de controle van RIVERYACHTS .

Beheer van links.

Onze website bevat links naar externe websites waarop wij geen invloed hebben. De inhoud van die website naar welke onze website linkt staat buiten onze verantwoordelijkheid. Het opnemen van onze website in een andere, vreemde website die niks te maken hebben met onze initiële doelstelling staat buiten onze verantwoordelijkheid.

Copyright, overname recht, intelectueel recht

Afbeeldingen, teksten, downloads in eender welke vorm afkomstig van deze website blijven exclusieve eigendom van RiverYachts Amitic NV. De verspreiding hiervan, middels kopij, publiceren op websites of uitvoeringen in eender welke vorm is pas mogelijk na onze schriftelijke goedkeuring en met de vermelding van de bron van die media’s.

Bescherming persoonlijke gegevens

RiverYachts heeft een strikt beleid wat betreft naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens en de EU-regelgeving op het gebied van de bescherming persoonsgegevens. De gegevens ingevuld op onze website of verstrekt aan onze administratie worden op geen enkele wijze verder verspreid. De verstrekte gegevens worden enkel intern gebruikt, nooit doorgegeven zonder schriftelijk akkoord.

Voor de aankoop van diensten, heeft RiverYachts.be beheerd door RiverYachts Amitic nv (RIVERYACHTS) enige persoonlijke informatie van de klant nodig.

RIVERYACHTS houdt een bestand met de persoonlijke informatie verkregen tijdens het boeking-proces. Dit met aankoop, statistieken, promotionele doeleinden en behoud van relatie als doel. De klant geeft toestemming aan RIVERYACHTS om persoonlijke informatie te verwerken voor de doeleinden beschreven hierboven.

RiverYachts.be heeft een geavanceerd beveiligingssysteem om uw persoonlijke informatie te beschermen van ongeautoriseerde derde partijen.

De klant geeft RIVERYACHTS toestemming om alle persoonlijke informatie te verstrekken aan de eind dienstverlener. Soms bevindt de eind dienstverlener in een land dat niet hetzelfde beschermingsniveau heeft als de Europese wetgeving vraagt.

U geeft RIVERYACHTS toestemming om het uitgeven van commentaar van de klant over de ontvangen service.

Gebruik maken van de RiverYachts.be website betekent instemming op de voorwaarden van dit privacy beleid.

Zich uitschrijven van deze website betekent niet dat u geen promotionele informatie zal ontvangen van RIVERYACHTS. Het kan het zijn dat er een kopie bewaard wordt met de informatie die u in eerste instantie heeft verstrekt. U kunt ook promotionele informatie via de web vermijden. U heeft het recht tot beschikking, aanpassing, herstel, en blokkering van alle data die u aan RIVERYACHTS heeft verstrekt. U kunt dit recht uitoefenen door contact op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alle informatie die u met andere deelt kan beschikbaar zijn zelfs na verwijdering.

RIVERYACHTS is niet verantwoordelijk voor de waarachtigheid, nauwkeurigheid, correctheid, volledigheid van de informatie verstrekt door de klant of bij de eind dienstverlener aangaande de boot.

U kunt uitgenodigd worden om een enquête of vragenlijst in te vullen van RiverYachts.be. U kunt willekeurig gekozen worden of gebaseerd op uw aangegeven gegevens. Deelneming is vrijwillig.

RIVERYACHTS kan gebruik maken van cookies om informatie over de gebruiker op te slaan. Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat deze informatie intern blijft.

U kunt promotionele informatie van RIVERYACHTS ontvangen, of notificaties, die u bij u naam horen.

RIVERYACHTS voldoet ten allen tijde aan de bepalingen van de organische wet m.b.t.. de bescherming van persoonsgegevens en andere wetgeving die ten alle tijde van kracht zijn, en streeft naar het juiste gebruik en de verwerking van de persoonsgegevens van gebruikers.

Instemming en voorwaarden

Als een voorwaarde van deze gebruiksvoorwaarden onder een  toepasselijke wetgeving, of onder een uitspraak van een bevoegde rechtbank ongeldig wordt verklaard, blijven de overige voorwaarden onverkort van kracht blijven.

Het ontbreken van juridische correcte gedragingen door een partij met betrekking tot de schending van deze gebruiksvoorwaarden betekent niet een onze verklaring van afstand van ons recht om juridische stappen te ondernemen ook in de toekomst m.b.t.. dergelijke inbreuken.

Toekomstige wijzigingen

Veranderingen in de website of in deze voorwaarden zal in kennis worden gesteld aan de gebruiker en zal worden beschouwd als aanvaard door de gebruiker als RiverYachts.be hierna opnieuw bezocht wordt.

 

 

Correspondentieadres

RiverYachts vakantieboot charter

Nieuwendorpe 41

B9900   EEKLO

Belgium

BE 0446 859 796

 

BEL ONS:

0032 (0) 473 27 17 70

Maandag tot vrijdag van 09:00 tot 19:00

Zaterdag van 09:00 tot 17:00

Zondag van 10:00 tot 13:00

Contactgegevens

ALGEMENE E-MAIL

info@riveryachts.be

 

MIRIAM VAN GAEVER

Zaakvoerster

miriam@riveryachts.be

 

ALEX DESMET

Zaakvoerder

alex.desmet@riveryachts.be

© 2015 RiverYachts Amitic nv. BE 0446.859.796 All Rights Reserved. Designed By desmalex

RiverYachts, jachtverhuur en bootvakanties in België zonder vaarbewijs sedert 2005. Vaarregio's: bootverhuur België, Vlaanderen, Eeklo. Bootverhuur Frankrijk Canal du Midi, Bootverhuur Frankrijk Bretagne, Bootverhuur Frankrijk op de Charente of Mayenne. Bootverhuur Frankrijk Camarque, Bootverhuur Frankrijk in Bourgondië Les Canalous. Bootverhuur Belgische Ardennen. Bootverhuur Franse Ardennen en op de Maas. Bootverhuur Frankrijk Elzas Arsviller bootlift. Bootverhuur Duitsland Berlijn. Bootverhuur Portugal Porto Douro. Bootverhuur Ierland Shannon. Bootverhuur Engeland Norfolk Broads. Bootverhuur Italië Venetië. Bootverhuur Zweden Gota Kanaal. Bootverhuur Polen Masuren; Bootverhuur Tarpon boottypes. Bootverhuur Linssen boottypes. Riviertoerisme in België, Riviertoerisme  Frankrijk, Riviertoerisme  Portugal, Riviertoerisme  Duitsland, Riviertoerisme  Italië, Riviertoerisme  Ierland, Riviertoerisme  Engeland, Riviertoerisme Polen, Riviertoerisme Zweden.   

Alle vooorgestelde presentaties zoals foto's, inventarislijsten, routesuggesties en dergelijke zijn indicatief en kunnen varierën volgend de afvaartbasis.