Over RiverYachts

GEBRUIKSVOORWAARDEN

RiverYachts Amitic nv. (voortaan RIVERYACHTS), met BTW nummer  BE 0446 859 796, hanteert de volgende algemene voorwaarden van de dienstverlening aan hun klanten.

Bij het gebruik maken van één van de RIVERYACHTS services, accepteert de klant volledig en gaat hij/zij onvoorwaardelijk akkoord met de voorwaarden van de dienstverlening, het gebruik en de regelgeving beschreven in de Voorwaarden.

De bootverhuur tussen de cliënt en de uiteindelijke service provider (eigenaar of manager van de boot), wordt beheerst door het huurcontract met de laatste service provider. RIVERYACHTS mengt zich niet in het huurcontract, noch een onderdeel van.

De voorwaarden en privé-beleid kan worden geraadpleegd op de volgende adressen www.riveryachts.be/gebruiksvoorwaarden . Het e-mailadres voor verdere overleg is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en de webpagina is https://www.riveryachts.be

Het doel van RIVERYACHTS is om de klant volledig tevreden te stellen. Gelieve elk incident te melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Elke mededeling of document moet naar hetzelfde adres gestuurd worden.

  1. BETREKKING OP AANBESTEDINGEN VAN DE SERVICE EN HET CONTRACT

RiverYachts Amitic NV (vennootschap naar Belgisch recht sedert 1992)

Commerciële zetel:

Nieuwendorpe 41

B 9900   EEKLO

Btw-nummer: BE 0446.859.796

Bestuurders:

Gedelegeerd bestuurder: Desmet Alex

Bestuurder: Van Gaever Miriam

Contactgegevens:

Algemeen nummer: 0032 (0) 473 27 17 70

Technisch en commercialisatie: 0032 (0) 477 28 35 88

Verzekering tegen insolventie

De onderneming RiverYachts Amitic nv is verzekerd overeenkomstig artikel 36 van de Wet van 16.02.1994 houdende het contract van reisorganisatie en van reisbemiddeling, alsook overeenkomstig het Koninklijk besluit van 25.04.1997, om bij financieel onvermogen zijn verplichtingen ten opzichte van de reiziger te respecteren.

Inhoud website:

Correspondentieadres

RiverYachts vakantieboot charter

Nieuwendorpe 41

B9900   EEKLO

Belgium

BE 0446 859 796

 

BEL ONS:

0032 (0) 473 27 17 70

Maandag tot vrijdag van 09:00 tot 19:00

Zaterdag van 09:00 tot 17:00

Zondag van 10:00 tot 13:00

Contactgegevens

ALGEMENE E-MAIL

info@riveryachts.be

 

MIRIAM VAN GAEVER

Zaakvoerster

miriam@riveryachts.be

 

ALEX DESMET

Zaakvoerder

alex.desmet@riveryachts.be

© 2015 RiverYachts Amitic nv. BE 0446.859.796 All Rights Reserved. Designed By desmalex

RiverYachts, jachtverhuur en bootvakanties in België zonder vaarbewijs sedert 2005. Vaarregio's: bootverhuur België, Vlaanderen, Eeklo. Bootverhuur Frankrijk Canal du Midi, Bootverhuur Frankrijk Bretagne, Bootverhuur Frankrijk op de Charente of Mayenne. Bootverhuur Frankrijk Camarque, Bootverhuur Frankrijk in Bourgondië Les Canalous. Bootverhuur Belgische Ardennen. Bootverhuur Franse Ardennen en op de Maas. Bootverhuur Frankrijk Elzas Arsviller bootlift. Bootverhuur Duitsland Berlijn. Bootverhuur Portugal Porto Douro. Bootverhuur Ierland Shannon. Bootverhuur Engeland Norfolk Broads. Bootverhuur Italië Venetië. Bootverhuur Zweden Gota Kanaal. Bootverhuur Polen Masuren; Bootverhuur Tarpon boottypes. Bootverhuur Linssen boottypes. Riviertoerisme in België, Riviertoerisme  Frankrijk, Riviertoerisme  Portugal, Riviertoerisme  Duitsland, Riviertoerisme  Italië, Riviertoerisme  Ierland, Riviertoerisme  Engeland, Riviertoerisme Polen, Riviertoerisme Zweden.   

Alle vooorgestelde presentaties zoals foto's, inventarislijsten, routesuggesties en dergelijke zijn indicatief en kunnen varierën volgend de afvaartbasis.