bel contactReservaties: +32 473 27 17 70

Riviertoerisme in 12 Europese landen. Ga op ontdekking doorheen ons aanbod!

Kies voor een vaaruitstap in België vanuit Eeklo of in Frankrijk, op het Canal du Midi, of in Bourgondië of één van de vele onderstaande mogelijkheden.


De populairste bestemmingen:

Belgie eeklo

Een bootvakantie vol variatie. Vlaanderen telt een dicht netwerk van kanalen en rivieren. Laveren door historische centra zoals Gent of aanmeren in Oostende voor een strandwandeling behoren tot devele mogelijkheden.

>> Ga op ontdekking doorheen België.

Frankrijk algemeen

Frankrijk staat bol van de vele authentieke plaatsen. Rustige kanalen slingeren zich omheen dorpen en steden. Van het zonnige zuiden zoals het Canal du Midi, het zilte landschap in Bretagne of  van de Charente tot de extreme rust in de Franse Ardennes.

>> Ontdek de vaargebieden in Frankrijk

Portugal porto

De Douro slingert zich vele honderden kilometers doorheen het Portugese landschap met aan de rand zacht glooiende hellingen aan de kuststreek tot machtige bergen en kloven landinwaarts. Geniet met al je zintuigen van het authentieke Portugal.

>> Ontdek deze uitzonderlijke bestemming.


Interessante  bestemmingen:

Italië chiogia

Een zonovergoten besteming. Deze bestemming is een ideale combinatie van zowel een strand of vaar vakantie. Begeef je middels een lagune vanuit Chioghia of Morano naar het impressionante Venetië. 

>> Ontdek deze zonovergoten bestemming.

Ierland Shannon

De rivier de Shannon is de enige Europese rivier waarop geen commerciële vaart plaatsvindt. Complete rust in een landelijk omgeving kenmerken deze bootvakantie.

>> Ierland ontdekken per bootvakantie.

Duitsland Mecklenburg

Een enorm merengebied in oost Duitsland nabij Berlijn zorgen voor een stres loze vaarvakantie. Kraakhelder water omgeven door ongerepte natuur kleuren je dag. Doorkruis steden zoals Brandenburg of Berlijn.

>> Verken Mecklenburg Vorpommern


Nieuwe vaargebieden ontdekken:

 

Nederland broek op langendijk

Verken Holland vanop het water met zijn steden zoals Amsterdam, Gouda en Leiden. Een ideaal uitgangspunt om het rijkste water en natuurgebied in het groene hart van Nederland te ontdekken.

>> Ontdek het groene Holland

Zweden Gota

Het Götakanaal is 190 km lang verbluffende ervaringen beleven! Een trip terug in de tijd vol  avontuur in een prachtige landschap, met idyllische kleine dorpjes en steden, heerlijk eten, nieuwe ontmoetingen in  rust en stilte.

>> Ontdek het blauwe kanaal.

Polen Masuren

Het Mazurisch Merenplateau strekt zich over ongeveer 290 km uit van de benedenloop van de rivier de Wis?a tot aan de Pools-Litouwse grens. Het is een stiltegebied in ongerepte natuur met ontluikend riviertoersime.

>> Ontdek het Masuren merengebied.

uk STONE

Klief met een “narrowboat”, een lange smalle boot, doorheen enge historische kanalen in het centrum van Engeland. Geniet van de talrijke evenementen die tijdens de zomermaanden in deze regio te beleven zijn.

>> Ontdek een ander Engeland.

Correspondentieadres

RiverYachts vakantieboot charter

Nieuwendorpe 41

B9900   EEKLO

Belgium

BE 0446 859 796

 

BEL ONS:

0032 (0) 473 27 17 70

Maandag tot vrijdag van 09:00 tot 19:00

Zaterdag van 09:00 tot 17:00

Zondag van 10:00 tot 13:00

Contactgegevens

ALGEMENE E-MAIL

info@riveryachts.be

 

MIRIAM VAN GAEVER

Zaakvoerster

miriam@riveryachts.be

 

ALEX DESMET

Zaakvoerder

alex.desmet@riveryachts.be

© 2015 RiverYachts Amitic nv. BE 0446.859.796 All Rights Reserved. Designed By desmalex

RiverYachts, jachtverhuur en bootvakanties in België zonder vaarbewijs sedert 2005. Vaarregio's: bootverhuur België, Vlaanderen, Eeklo. Bootverhuur Frankrijk Canal du Midi, Bootverhuur Frankrijk Bretagne, Bootverhuur Frankrijk op de Charente of Mayenne. Bootverhuur Frankrijk Camarque, Bootverhuur Frankrijk in Bourgondië Les Canalous. Bootverhuur Belgische Ardennen. Bootverhuur Franse Ardennen en op de Maas. Bootverhuur Frankrijk Elzas Arsviller bootlift. Bootverhuur Duitsland Berlijn. Bootverhuur Portugal Porto Douro. Bootverhuur Ierland Shannon. Bootverhuur Engeland Norfolk Broads. Bootverhuur Italië Venetië. Bootverhuur Zweden Gota Kanaal. Bootverhuur Polen Masuren; Bootverhuur Tarpon boottypes. Bootverhuur Linssen boottypes. Riviertoerisme in België, Riviertoerisme  Frankrijk, Riviertoerisme  Portugal, Riviertoerisme  Duitsland, Riviertoerisme  Italië, Riviertoerisme  Ierland, Riviertoerisme  Engeland, Riviertoerisme Polen, Riviertoerisme Zweden.   

Alle vooorgestelde presentaties zoals foto's, inventarislijsten, routesuggesties en dergelijke zijn indicatief en kunnen varierën volgend de afvaartbasis.