bel contactReservaties: +32 473 27 17 70

Rust en relax is troef in deze streek. Vele plassen en meren worden verbonden door kanaaltjes.

Een ideale plek om zowel een fiets als bootvakantie te nemen. Een gezondheidskuur in al zijn facetten.

 

Routesuggesties

Linssen bootverhuur berlijn meren
Duitsland route suggestie: ontdek de meren in Mecklenburg

Deze route vertrekt vanuit Zehdenick via de Lychenerse waterwegen in noordoostelijke richting naar Fürstenberg en Strasen. Op deze route: de pittoreske jachthaven van  Rheinsberg met zijn barokke waterburcht op de achtergrond. Vaartijd: ca 6 dagen.

Dit deel van de Upper Havel waterweg is een erg bekend watersportgebied en biedt u eindeloze vaar mogelijkheden. Zijn dorpen en steden vol geschiedenis, zijn landschappen, zijn bossen en moerassen met vele ongerepte inhammen langs de oevers zorgen voor een oord van pure ontspanning. Laat u betoveren door de schoonheid en de rust en geniet hier van een heerlijke bootvakantie.

Voor deze tour, is er geen vaarbewijs nodig.


Linssen bootverhuur berlijnDuitsland route suggestie: Berlijn en Brandenburg ontdekken

Deze route verbind de imposantste kastelen die Berlijn en Brandenburg rijk zijn. Beleef deze cultuurrijke tocht aan boord van een Linssen . Tijdsduur ca. 6 dagen.

Op een unieke wijze de historische monumenten van grootsteden zoals Berlijn en Potsdam ontdekken. Meer aan in het centrum van Berlijn.  Vertrekkende vanuit Zehdenick, begint de reis met een bezoek aan het kasteel van Havel. Reis nadien door naar het Kasteel Oranienburg en het Schloss Charlottenburg (Berlijn) tot helemaal  in de cultuurstad Potsdam. Bezoek aldaar  het beroemde Sanssouci Palace met zijn impresionate parken. Op aanvraag kunnen we zorgen voor een georganiseerde rondleiding.

Voor deze tour, is een vaarbewijs nodig.


Linssen bootverhuur berlijn FontaneDuitsland route suggestie: Brandenburg volgens Theodor Fontanes

Deze imposante regio werd mooi omschreven door de dichter Theodor Fontane „Verwondering in  Brandenburg“. De Teupitzer waterweg ten zuiden van Berlijn is een echte aanrader. Tijdsduur vanuit Köpenick ca. 7 dagen.

In 1880 ondernam de beroemde dichter aan boord van het motorschip Sphinx een tocht over de Wendische Spree - Dahme  en voer helemaal  tot aan de Teupitzsee . Hij omschreef deze toch lyrisch: "Het water is heldergroen, fris en kraakhelder.  Heuvels met velden en heggen sieren het landschap. Een smal schiereiland met daarop een kasteel omgeven door water nestelt zich diep in het meer, zwemmende mensen, grote en kleine eilanden sieren de waterweg". Ontdek de  Fontanes route aan boord van een Linssen jacht, en vaar helemaal tot voorbij tStorkow en Bad Saarow.


Linssen bootverhuur berlijn ijsvogelDuitsland route suggestie: de meren omtrent Fürstenberg, de Ijsvogeltour

Ontdek waterlopen met een ongekend groot aanbod aan  flora en fauna in de omgeving van Zehdenick. Vaar naderhand de prachtige river de Lychener op richting Fürstenberg Tijdsduur ca. 4 – 5 dagen.

Aan beide zijden van de oevers zijn uitgestrekte weilanden of rietvlaktes. Een ijsvogels duikt het water in op jacht naar een kleine vis. Met een beetje geluk kunt u bevers en otters zien foerageren. Blauwe reigers, aalscholvers en futen kijken u tegemoet. Voor gezinnen met kinderen is een reis naar het postkantoor van de Kerstman in Himmelpfort ieen must.

Voor deze tour, is er geen vaarbewijs nodig.

 


Linssen bootverhuur berlijn KastelenDuitsland: Route suggesties naar Berlijn

Vaar middels het Oder-Havel-kanaal naar het zuiden tot diep in het centrum van Berlijn, een culturele en historische wereldstad van formaat. Tijdsduur ca. 6 dagen

 

Belef een gevarieerde boottocht! U vaart voorbij het Slot Charlottenburg, de Kanselarij, de Berlin Hauptbahnhof, het overheids district om uiteindelijk  aan te meren in de buurt van de Friedrichstrasse. De Brandenburger Tor en de Reichstag liggen hiervan op loopafstand, Ga winkelen in de bekende shopping-straten zoals de Unter den Linden en Franse Straat of het Quartier 206 of de Galeries Lafayette. De Gendarmenmarkt heeft een speciale aantrekkingskracht door zijn unieke historische architectuur, vergeet hierbij niet om de world-class restaurants en bars een bezoekje te brengen. Ook het beroemde Island Museum is hiervan maar een paar bushaltes verwijderd. In de avond kan u ontspannen op de Oranienburgerstrasse.  De vele restaurants, bars en clubs zijn hier erg bekend. Vaar aansluitend verder richting Potsdam en Werder om dan terug te keren naar Zehdenick.

U kan middels ons een gids in Berlijn boeken. Rondleidingen te voet of met de fiets zijn eveneens mogelijk. Prijzen hiervan op aanvraag. 

 

MAG IK U ADVISEREN?

Miriam RiverYachts

Neem gerust contact met me op:

bel: 0032 (0) 473 27 17 70

of stuur me een e-mail

Correspondentieadres

RiverYachts vakantieboot charter

Nieuwendorpe 41

B9900   EEKLO

Belgium

BE 0446 859 796

 

BEL ONS:

0032 (0) 473 27 17 70

Maandag tot vrijdag van 09:00 tot 19:00

Zaterdag van 09:00 tot 17:00

Zondag van 10:00 tot 13:00

Contactgegevens

ALGEMENE E-MAIL

info@riveryachts.be

 

MIRIAM VAN GAEVER

Zaakvoerster

miriam@riveryachts.be

 

ALEX DESMET

Zaakvoerder

alex.desmet@riveryachts.be


RiverYachts, jachtverhuur en bootvakanties in België zonder vaarbewijs sedert 2005. Vaarregio's: bootverhuur België, Vlaanderen, Eeklo. Bootverhuur Frankrijk Canal du Midi, Bootverhuur Frankrijk Bretagne, Bootverhuur Frankrijk op de Charente of Mayenne. Bootverhuur Frankrijk Camarque, Bootverhuur Frankrijk in Bourgondië Les Canalous. Bootverhuur Belgische Ardennen. Bootverhuur Franse Ardennen en op de Maas. Bootverhuur Frankrijk Elzas Arsviller bootlift. Bootverhuur Duitsland Berlijn. Bootverhuur Portugal Porto Douro. Bootverhuur Ierland Shannon. Bootverhuur Engeland Norfolk Broads. Bootverhuur Italië Venetië. Bootverhuur Zweden Gota Kanaal. Bootverhuur Polen Masuren; Bootverhuur Tarpon boottypes. Bootverhuur Linssen boottypes. Riviertoerisme in België, Riviertoerisme  Frankrijk, Riviertoerisme  Portugal, Riviertoerisme  Duitsland, Riviertoerisme  Italië, Riviertoerisme  Ierland, Riviertoerisme  Engeland, Riviertoerisme Polen, Riviertoerisme Zweden.   

Alle vooorgestelde presentaties zoals foto's, inventarislijsten, routesuggesties en dergelijke zijn indicatief en kunnen varierën volgend de afvaartbasis.


 

Please publish modules in offcanvas position.