vlag D vlag FR vlag GB vlag NL

Bootvakanties voor iedereen!

Iedereen welkom aan boord! Heeft u weinig of zelfs geen ervaring? Je wil een passende boot huren in België, Frankrijk of elders voor een  groep vrienden of familie?  Je neemt ook wel graag je huisdier mee aan boord ? Je wil toch wat meer luxe dan gewoon comfortabel, of andersom ? Of je wil maar een beperkt budget spenderen?  Je bent rolstoelgebruiker en je wil een aangespaste boot? Je wil gewoon lekker met z'n tweetjes genieten op een gemakkelijk bestuurbare boot? Voor dit alles en veel meer, hebben wij een perfecte aanbieding: boottypes in verschillende categorieën van 2 tot 12 personen in 1 tot 5 cabines, een eigen vloot recente vakantie boten vanuit Eeklo, België en een exclusief partnership.

Nieuw vakantie verblijf op het water

homeboat.riveryachts
Boek een vakantieverblijf op het water te Nieuwpoort

bezoek onze website: www.homeboat.slow-tourism.be en boek deze unieke verblijfsvorm

 

Brochure  2017

Button web 2017

 

De  brochure vaarvakanties 2017 is eindelijk gearriveerd.

 

Bekijk deze brochure online of laat deze GRATIS toesturen per post.

 

 


De meest bekeken vakantie boten.

Hoe geraak je wegwijs in ons  boten aanbod?

Wij hebben voor elke doelgroep een perfecte aanbieding! Ook voor rolwagen gebruikers! 

 

RYNA 1400 RiveryachtsRyna 14

Tarpon37Duo RiverYachts 1Tarpon 37 DP

Tarpon32 RiverYachts 1Tarpon 32

Tarpon42 riverYachts Tarpon 42 N

Bootverhuur portugal riverYachts33Green Line 33


De 5 populairste afvaartlocaties 

Er zijn zoveel vaar-regio's die u aanspreken, maar welke past het best bij uw wensen?

 Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de perfecte vaarbestemming.

 

 

 

miriam 3Beste toervaarder, 

Vakanties zijn belangrijke momenten in het leven. Het is een periode naar waar je uitkijkt.

Een vakantie is ook het heerlijk weerzien van familie of vrienden, samen lekker eten, gezelligheid, ontspanning, kortom een moment waar stress ver zoek is.

Wellicht zoek jij, net zoals wij, ook graag het heilzame effect van het water op. Een plaats om even de emoties te ordenen, een plaats om alles even van u af te schudden en u over te leveren aan het langzame ritme van het water. Wij helpen u graag om dit goede gevoel werkelijkheid te laten worden.

Ook in 2017 stellen we het rustige karakter van het riviertoerisme of het verblijf op water in de kijker.  Het begrip Slow tourism omhelst deze vorm van vakantie door het ontdekken van cultuur, gastronomie en de natuur op een langzame manier.     Miriam

 

Reacties van onze klanten

 

 

RiverYachts uw huis van vertrouwen.

Een sterke Belgische onderneming staat garant voor het welslagen van één van uw mooiste periodes van het jaar.

 

RiverYachts is een puur Belgische onderneming met een goede reputatie. Haar activiteiten woren gewaarborgd door alle wettelijke verzekeringen incusief een insolvabilitiets verzekering verplicht bij het verhuren van opbjecten waarbij er kan overnacht worden, reissector.

100% Belgisch

reisgarantie verzekering
Sedert 2005 is RiverYachts een prominente aanbieder van vaarvakanties in Europa. In hetzelfde jaar is RiverYachts ook gestart met een eigen vloot vanuit Eeklo die stelselmatig opgebouwd werd naar 7 motorjachten.

2005 -2017

12 jaar tot uw dienst
Wij zijn nagenoeg permanent bereikbaar, ook in het weekend. U kan ons bellen op het nummer 0032 (0) 473 27 17 70.U kan met ons een afspraak maken op ons kantoor in Eeklo. 

+32 473 27 17 70

24/24 en 6/7
Neem contact met ons op voor meer informatie betreffende:- locale afvaarhavens- verzoek om een offerte- meer info omtrent de vaarroutesuggestiesen veel meer.  info@riveryachts.be

Mail ons

info@riveryachts.be
© 2017 RiverYachts Amitic nv. BE 0446.859.796 All Rights Reserved. Designed By desmalex

Correspondentieadres

RiverYachts vakantieboot charter

Nieuwendorpe 41

B9900   EEKLO

Belgium

BE 0446 859 796

 

BEL ONS:

0032 (0) 473 27 17 70

Maandag tot vrijdag van 09:00 tot 19:00

Zaterdag van 09:00 tot 17:00

Zondag van 10:00 tot 13:00

Contactgegevens

ALGEMENE E-MAIL

info@riveryachts.be

 

MIRIAM VAN GAEVER

Zaakvoerster

miriam@riveryachts.be

 

ALEX DESMET

Zaakvoerder

alex.desmet@riveryachts.be


RiverYachts, jachtverhuur en bootvakanties in België zonder vaarbewijs sedert 2005. Vaarregio's: bootverhuur België, Vlaanderen, Eeklo. Bootverhuur Frankrijk Canal du Midi, Bootverhuur Frankrijk Bretagne, Bootverhuur Frankrijk op de Charente of Mayenne. Bootverhuur Frankrijk Camarque, Bootverhuur Frankrijk in Bourgondië Les Canalous. Bootverhuur Belgische Ardennen. Bootverhuur Franse Ardennen en op de Maas. Bootverhuur Frankrijk Elzas Arsviller bootlift. Bootverhuur Duitsland Berlijn. Bootverhuur Portugal Porto Douro. Bootverhuur Ierland Shannon. Bootverhuur Engeland Norfolk Broads. Bootverhuur Italië Venetië. Bootverhuur Zweden Gota Kanaal. Bootverhuur Polen Masuren; Bootverhuur Tarpon boottypes. Bootverhuur Linssen boottypes. Riviertoerisme in België, Riviertoerisme  Frankrijk, Riviertoerisme  Portugal, Riviertoerisme  Duitsland, Riviertoerisme  Italië, Riviertoerisme  Ierland, Riviertoerisme  Engeland, Riviertoerisme Polen, Riviertoerisme Zweden.   

*niet toepasselijk op de Linssen vloot in Limburg, Duitsland of Italië. Wel toepasselijk op de Linssen vloot vanuit Eeklo.